Installera eller byta diskmaskin, tvättmaskin & vitvaror i Liljeholmen

Av oss får du ett helhetskoncept för installation av alla typer av vitvaror. Vi tar hand om installationer i bland annat nybyggnationer åt fastighetsägare, företag, privatpersoner och bostadsrättsföreningar såväl som byten i befintliga fastigheter. Tveka inte att kontakta oss för en gratis offert.

Vi gör bytet och installationen enkel för dig

 • Tvättmaskin
 • Torktumlare
 • Kyl & frys
 • Torkskåp

Installera vitvaror med rotavdrag

Du får sänkt kostnad för vitvaruinstallationen med rotavdraget. Detta gäller om du anlitar oss för ett byte av någon typ av vitvara i ditt hem. Rotavdraget kan då sänka din totalkostnad med 30 procent.

En serviceinriktad VVS-firma på Liljeholmen

Vi huserar på Liljeholmen, det är dock inte det enda området där vi jobbar. Du kan ta del av vår specialistkompetens inom VVS också i bland annat Lilla Essingen, Liljeholmskajen, Lövholmen, Vinterviken och Årsta.

Anlita professionell hjälp för vitvaruinstallationen

Vi är en serviceinriktad VVS-firma som hjälper dig med installationer från start till mål. Du får, om du önskar, hjälp att hitta passande produkter och vi kan även ta hand om och forsla bort de vitvaror som ersätts. Kontakta oss och berätta hur ditt projekt ser ut så återkopplar vi med ett gratis kostnadsförslag.

Kontakta oss idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *