Relining rörledningar & renovering avloppsrör i Liljeholmen & Stockholm

Relining är en både praktisk och kostnadseffektiv metod för att renovera och förnya ett rörsystem. Genom att klä avloppsstammens insida med en plastfilm fungerar rörsystemet som om det vore nytt, samtidigt som inga eller få delar byts ut. Du sparar med andra ord både resurser, tid och pengar.

Allt inom renoveringar av avloppsstammar

 • Relining (rörinfodring)
 • Stamrenovering
 • Rörbyte
 • Reparationer
 • Rörfilmning

Noggrann undersökning av rörsystemet

Med oss som VVS-entreprenör kan du känna dig trygg i att aldrig behöva betala mer än vad som krävs för att du ska få en avloppsstam som är välfungerande. Vi besiktigar alltid rörsystemet noggrant innan vi sätter igång någon typ av renoveringsprojekt.

Avloppsrenoveringar och andra VVS-arbeten på och runt Liljeholmen

Vi verkar på Liljeholmen med omnejd. Det inkluderar områden i Stockholm såväl som kranskommuner. Några exempel på områden där vi jobbat tidigare innefattar Hökmossen, Liljeholmskajen, Årstadal, Ekensberg och Lilla Essingen.

Boka en besiktning

Vi kommer gärna och gör en undersökning av avloppsstammen i din fastighet. Baserat på vilket skick den är i kommer vi kunna ge dig en kostnadsfri offert och förslag på de olika åtgärder som behöver genomföras för att få avloppsstammen i gott skick. Välkommen!

Kontakta oss idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *