Byte rörledningar & bilning avloppsrör i Liljeholmen & Stockholm

Vi genomför spårning och bilning samt rörbyten vid bland annat läckage och renoveringar. Bilning är i princip detsamma som håltagning i betong och andra hårda byggmaterial. Spårning innebär att man först skär upp ett mindre hål i byggmaterialet för att därefter bila. Vi använder båda metoder beroende på sammanhang.

Din specialist på reparationer av rörsystem

 • Spårning & bilning av rörledningar
 • Byta rörledningar
 • Stamrenovering
 • Lagning av läcka i rörledning
 • Rörfilmning

Vi är en totalentreprenör för våtrumsrenoveringar

Vi kan åta oss våtrumsrenoveringar som totalentreprenör. Det innefattar med andra ord renoveringar av till exempel tvättstugor, bastu, badrum med mera. Som totalentreprenör tar vi ett helhetsansvar över renoveringen. Enklare än så blir det inte. Vi planerar och genomför projektet från start till mål. Kontakta oss om detta låter intressant så berättar vi hur vi kan hjälpa dig.

En bilnings- och rörspecialist på Liljeholmen med omnejd

Liljeholmen är vår bas, men vårt arbetsområde sträcker sig över större yta än så. Du kan dra nytta av vår specialistkompetens inom VVS i bland annat Liseberg, Midsommarkransen, Mälarhöjden, Västberga och Hökmossen.

Hör av dig

Planerar du att renovera i våtrum? Eller har du ett rör som börjat läcka i golvet eller väggen? Hör av dig till oss, berätta hur du behöver hjälp och få en kostnadsfri offert. Väl mött!

Kontakta oss idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *