Stopp i avlopp & avloppsrensning i Liljeholmen & Stockholm

Vid stopp i avloppet i en fastighet i eller någonstans runt Liljeholmen är du välkommen att kontakta oss. Vi ger dig snabb service och ser inom några timmar till att stoppet är avhjälpt och avloppsstammen fullt funktionell.

Snabbt på plats med spolbil och kompetent personal

 • Rörfilmning
 • Avloppsrensning
 • Underhållsspolning
 • Rörbyte

Vad är rörfilmning?

Om det uppstått flera stopp i avloppet under en tid är risken stor att där finns något tekniskt fel. I många fall kan vi säkerställa detta genom att genomföra rörfilmning. Vi filmar då rörens insida med en liten kamera för att undersöka dem i detalj.

Vi är snabbt på plats på och runt Liljeholmen

Vi genomför högtrycksspolning och mekanisk avloppsrensning åt kunder i bland annat Lilla Essingen, Lövholmen, Vinterviken, Hägerstensåsen och Årsta. Vi hjälper till vid stopp i avlopp i bland annat radhus, hyreshus, villor, kontorsfastigheter, sommarstugor, restauranger och många andra typer av fastigheter.

Kontakta oss för snabb hjälp

Hör av dig till oss via telefon om du drabbats av ett stopp i avloppet som är akut. Vi ger dig en gratis offert och om du väljer att anlita oss är vi på plats så snabbt vi kan. Vi kan såklart också hjälpa dig om stoppet grundas i någon typ av strukturellt problem i avloppsstammen. Välkommen!

Kontakta oss idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *