Brunnsborrning & installera bergvärme i Liljeholmen & Stockholm

Med bergvärme kommer du garanterat att spara pengar på dina värmekostnader. Vi hjälper dig med borrning och installation av värmepump. Vi utför utöver detta också borrning för vattenbrunnar.

Få ett fast pris för bergvärme eller brunnsborrning

Den största utgiftsposten när det handlar om att borra för brunn eller bergvärme är själva borrningen. Slutkostnaden avgörs i det avseendet av hur djupt man måste borra. Vi ser transparens som en viktig del i vår verksamhet och kommer därför ge dig exakt prisuppgift för borrningen innan vi sätter igång med arbetet.

Gör en investering i bergvärme ännu bättre med rotavdraget

Om du funderar på att sänka dina uppvärmningskostnader genom att värma upp ditt hem med bergvärme så kan du göra detta till en ännu bättre investering genom att använda rotavdraget för att sänka installationskostnaden med upp till 30 procent.

Smarta lösningar inom bergsborrning i Liljeholmen med omnejd

Vi utför bergsborrning för bergvärme och brunnar åt dig som finns på och runt Liljeholmen. Till vårt arbetsområde räknar vi bland annat Liseberg, Hökmossen, Mälarhöjden, Västberga och Lilla Essingen.

Kontakta oss för en offert för borrning för bergvärme eller vattenbrunnar

Är du nyfiken på vad det skulle kosta dig att skaffa bergvärme, eller borra för en vattenbrunn? Kontakta oss så kommer vi förbi fastigheten ifråga för en undersökning, helt utan kostnad. Kort därefter får du en gratis offert.

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *