Industriventilation & luftbehandlingsaggregat i Stockholm

För att din industri eller fastighet ska kunna fungera på bästa sätt ser vi till att skräddarsy en lösning inom industriventilation och luftbehandlingsaggregat som passar dina behov. Vi är en lokal VVS-firma i Stockholm som har lång erfarenhet och kunskap inom vatten och ventilation för bland annat lagerhallar, industrilokaler, kommersiella fastigheter och mycket mer. Vi gör arbetet bekymmersfritt för dig som kund!

Beställ ett kostnadsfritt platsbesök

Genom åren har vi arbetat med kunder inom alla kundgrupper och således installerat ventilation och aggregat i allt från industrier till fastighetshus. Vi vet att alla har unika önskemål och behov, såväl som olika förutsättningar. Därför rekommenderar vi att vi bokar in ett gratis platsbesök där vi får komma ut och träffa dig personligen. På så sätt kan vi lättare se vilken lösning som passar bäst.

Ansvarsförsäkring för din trygghet

Vårt mål är att du som kund alltid ska känna dig helt trygg och säker med vårt VVS-företag. Därför har vi tagit fram en 100 % nöjd kundgaranti som du kan använda dig av, såväl som en heltäckande ansvarsförsäkring. Vår försäkring täcker upp för eventuella skador på fastighet, företag, person eller hantverkare. Vi garanterar att du och ditt företag är i helt trygga händer.

Smarta lösningar inom VVS i Liljeholmen med omnejd

Vi finns på och runt Liljeholmen. Till vårt arbetsområde räknar vi bland annat Liseberg, Hökmossen, Mälarhöjden, Västberga och Lilla Essingen.

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *