Byta golvbrunn, toalettstol & takdusch i Liljeholmen & Stockholm

Byte av golvbrunn är ett arbete du bör låta ett proffs genomföra. Detta för att arbetet kräver bilning och dessutom att nytt tätskikt ska läggas. Som tur är behöver det inte kosta skjortan och du får ändå ett kanonresultat. Hör av dig till oss så visar vi vilken bra lösning du kan få.

Din VVS-installatör

Vi hjälper till exempel fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, privatpersoner och företag med både enstaka installationer och större uppdrag. Det kan till exempel handla om byten av golvbrunnar med mera i samband med renoveringsprojekt eller nybyggnationer. Vi installerar även bland annat vitvaror, värme- och vattenpumpar.

Du kan använda rotavdraget vid bytet hemma

Du kan självklart använda rotavdraget om det är så att du vill få utfört ett byte i till exempel badrummet eller tvättstugan hemma. Det är då möjligt för dig att få kostnaden sänkt med upp till 30 procent.

Heltäckande VVS-service åt kunder på och runt Liljeholmen

Från Liljeholmen tar vi oss till kunder i bland annat Hägerstensåsen, Hägersten, Midsommarkransen, Liseberg och Västberga.

Kontakta oss – vi hjälper dig med VVS

Få en kostnadsfri offert samt rådgivning, om du önskar, kring det du behöver hjälp med. Du når oss genom att skriva e-post, använda vårt kontaktformulär eller ringa. Välkommen!

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *