Installation av ventilation/köksfläkt i restaurang & storkök i Liljeholmen, Stockholm

Behöver du hjälp att installera storköksventilation eller vill du kanske installera restaurangfläkt? Då har du kommit helt rätt! Vi är en vvs firma som arbetar lokalt i Liljeholmen med omnejd såsom Årstadal, Lilla Essingen, Liljeholmskajen, Stockholm, och som hjälper företag och fastighetsägare till mer välfungerande verksamheter. Vi installerar ventilation till bland annat bagerier, konditorier, café och catering, men också till charkuteriindustrier, styckningslokaler, gatukök, livsmedelsbutiker, salladsbarer, slakterier och förskolor.

Behöriga och certifierade hantverkare

Vi har mycket lång erfarenhet av branschen och arbetar endast med de bästa hantverkarna i Stockholm. På så sätt kan du som kund känna dig säker på att din installation blir korrekt utförd med ett fackmannamässigt resultat. Med oss kan du även få hjälp med service och besiktning av ventilationen eller köksfläkten. Kontakta oss idag så berättar vi mer!

Vi erbjuder:

 • Serva, besiktiga och installera ventilation & köksfläkt
 • Installera storköksventilation
 • Installera restaurangfläkt
 • Professionella och certifierade hantverkare
 • Totalentreprenad i egen regi
 • Kostnadsfria offerter

Totalentreprenad för ditt företag

I samband med att du installerar eller byter ut din ventilation kan du även passa på att anlita oss för andra typer av renoveringar. Under ett och samma tak hittar du hantverkare inom alla yrkesgrupper, som tillsammans ser till att du får det resultat som du vill ha. Här hittar du både elektriker, VVS-montörer, målare och golvläggare, men också snickare och plåtslagare.

Kontakta oss idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *